[Drabble] Meal Box

meal box copy

MEAL BOX

Cast Min Yoongi (Suga) ‘BTS’ , You ||Genre Fluff ||Lenght Drabble ||Rating G || Note Annyeong haseyo Minna-san,Ogenki desuka ? :3 FF kambek nih,kedepannya aku bakal berusaha buat update terus karena hampir setahun/? Menghilang dari dunia per-FF-an :3.Gidaryeo :3

 

 

N's fanfic new

~~~

Continue reading “[Drabble] Meal Box”

Advertisements

[BTSFF’s Winter Song] Coffee – Ficlet

Coffe Poster

 

Cast Kim Seokjin ‘BTS’,Jung Rin ‘OC/You’ || Genre Romance,Hurt,Songfic || Lenght Ficlet || Rating PG || Duration 533 Words or 2 Page ||Note Inspirated by BTS – Coffee  Plus ngeramein Winter Song event 😉 then,Kalau ada yang sama dengan FF lainnya tolong diwajarkan u,u karena ini dibuat sama dengan emosi si lagu :’v anggap aja dengan cast lain/? :’v satu lagi!._. yang di Italic berarti Flashback 😉

“Girl, I debuted, that’s enough right?

The glass filled with memories is more bitter as I drink it

Your scent is still sweet on my lips

Breaking up was like a bitter americano”

frappuccino

N's fanfic new

©N’s – 2015

Continue reading “[BTSFF’s Winter Song] Coffee – Ficlet”

Little Surprise

Little Surpise poster

 

LITTLE SUPRISE

Cast Taehyung ‘BTS’,You || Genre Romance,Fluff || Lenght Drabble || Rating PG || Note Informed me if this FF similiar to another FF._.v terus juga,maap Taehyung jadi agak “Dingin”/? soalnya aku kebiasaan kalo di RP,yang namanya Kim Taehyung itu pasti Dingin :’v

Saat Taehyung membuat sedikit Kejutan untuk Gadisnya,

All You POV

N's fanfic new

=

Continue reading “Little Surprise”

Jungkook Sunbae!!

Jungkook Sunbae!! poster

Jungkook Sunbae!!!

Cast Jeon Jungkook ‘BTS’,You || Genre Romance,School-life,Teen || Lenght Drabble || Rating PG || Note Holla’-‘ ada yang masih inget dengan author satu hurup yang menghilang tiba-tiba?’-‘ N kambek ^O^.FF ini tercipta karena sang author sering berkhayal Jeon Jungkook adalah Sunbaenya di sekolah :v (Author nya masih 99L soalnya :v) terus,anggep aja Jungkook kelas 12 :v

N's fanfic new

YOU POV

Continue reading “Jungkook Sunbae!!”

Angel

Angel Poster

 

ANGEL

Cast Kim Namjoon (Rap Monster) ‘BTS’,OC (Anggep aja Reader’-‘) || Genre AU,Comedy?,Riddle? (apa ini-_-) || Rating PG || Lenght Drabble || Note Ini FF teraneh yang pernah Author buat-_- ini cerita mungkin agak maksud ato bahkan reader ga bakal ngerti sama sekali apa maksudnya-_- yah pokoknya Thanks yang mau baca :v

=

Continue reading “Angel”

I Don’t Want You Change

I DON’T WANT YOU CHANGE

Author N || Cast Jung Hoseok (J-Hope) ‘Bangtan Boys’,Shin Yoonhye ‘OC’ || Genre Romance,Fluff || Lenght Drabble || Rating PG-13 || Note Dedicated for my Bias in BTS ._. JUNG HOSEOK :* *cipok jhope*

 Cross Posting._.v

Yoonhye tidak ingin Hoseok berubah,

Melihat gayanya di teaser terbaru BTS membuatnya

Takut akan sosok Pacarnya yang humoris itu berubah menjadi Serius

Yoonhye takut.

FF Logo

Continue reading “I Don’t Want You Change”

Go Away

Go Away Poster

 

Go Away

 

Cast Park Jimin ‘BTS’,You || Genre Romance,Hurt,Song Fict || Lenght Ficlet || Rating PG-13

Bassed On: 2NE1 – Go Away

“I’m not Yours anymore,You Should remember it.

Note:Kalo banyak yang respon bisa aja dikasih Sequel’-‘v

You POV

FF Logo

=

Continue reading “Go Away”

Who Is Your Best Family Member?

 Who Is Your Best Family member Poster

WHO IS YOUR BEST FAMILY MEMBER?

Cast Kim Namjoon (Rap Monster) ‘Bangtan Boys’,Kim Namjoo ‘Apink’  | Genre Family Lenght Drabble Rating G / SU

Namjoon & Namjoo looks like twin ._.v but just the name :v

FF Logo

Continue reading “Who Is Your Best Family Member?”

BTS Appa Series: “Jungkook The Best Appa”

BTS Appa Series Jungkook Copy

 

BTS Appa Series:

“Jungkook,The Best Appa”

Cast Jeon Jungkook ‘BTS’, Jeon Hana ‘Jungkook’s Daughter’ || Genre Family || Lenght Oneshoot || Rating G

Ayah Hana ayah yang paling sibuk,

Tapi Hana Sayang Ayah

FF Logo

Continue reading “BTS Appa Series: “Jungkook The Best Appa””