[BTS FF Freelance] Mikazuki – (Chapter 3)

1500735307321

Our Sweet Chitchat

Author: kinarachiya

Cast: Tasha (OC),BTS’s Jungkook & Choi Yuju (OC) // Length: Chaptered

Genre: School Life, Friendship, Romance // Rating : PG 15

Aku dan dia seperti bintang dan bulan.

Kalian tahu seberapa besar satelit alami yang bumi kita miliki?

Bintang-bintang yang berkeliaran di langit hitam saat malam hari pun terlihat lebih kecil dibandingkan bulan.

Karena itu saat aku tahu tak bisa menggapainya sama sekali, aku terus saja berusaha. Sekeras mungkin agar bisa mendekati bulan dan bersinar di langitnya, walaupun hanya sebentar.

Continue reading “[BTS FF Freelance] Mikazuki – (Chapter 3)”

Advertisements

[BTS FF Freelance] Card Value – (Chapter 3)

images(1)_1_1_1

Card Value (Chapter 3)

By : XIII

Jeon Jungkook (BTS), Magnus Saxer (OC), Arsene Demirel (OC)

Chaptered | Life, Sience-fiction, Brotherhood, Friendship, |PG-15

Just have OC and the plot

Continue reading “[BTS FF Freelance] Card Value – (Chapter 3)”

[BTS FF Freelance] Reinkarnasi – (Oneshoot)

Gucci-red

REINKARNASI

BY

tersugakan

MAIN CAST: Kim Taehyung, Jeon Jungkook, Park Jimin || GENRE: Family || LENGTH: One Shot || RATING: PG-17 for Heavy Topic.

It’s Fabel!AU but Not for Child.
&

Vkook as Family.

Continue reading “[BTS FF Freelance] Reinkarnasi – (Oneshoot)”

[BTS FF Freelance] Mikazuki – (Chapter 2)

1500735307321

The World of My Dream

Author: kinarachiya

Cast: Tasha (OC) & BTS’s Jungkook // Length: Chaptered

Genre: School Life, Friendship, Romance // Rating : PG 15

Aku dan dia seperti bintang dan bulan.

Kalian tahu seberapa besar satelit alami yang bumi kita miliki?

Bintang-bintang yang berkeliaran di langit hitam saat malam hari pun terlihat lebih kecil dibandingkan bulan.

Karena itu saat aku tahu tak bisa menggapainya sama sekali, aku terus saja berusaha. Sekeras mungkin agar bisa mendekati bulan dan bersinar di langitnya, walaupun hanya sebentar.

Continue reading “[BTS FF Freelance] Mikazuki – (Chapter 2)”

[Chapter 6B] Of Alienate and A Mirage: Mission Accomplished

oam-fix

Of Alienate and A Mirage

by risequinn

BTS’ Suga as Ravendra, Jimin as Carden, Jin as Valco, V as Aron, J-Hope as Evan, Rap Monster as Weston, Jungkook as Leevi

with SVT’s Mingyu as Varrel and OC’s Kim Nayeon as Verna, Min Yoonra as Raizel, Hong Jean as Jeanneth, Park Jirin as Cia ft. Kento Yamazaki as Keith

genres AU!, Fantasy, Friendship, School Life, Sci-Fic | length 2.6k words | rating PG-17

Mereka kerap menyebutnya ‘sesuatu yang tidak ada’.

Continue reading “[Chapter 6B] Of Alienate and A Mirage: Mission Accomplished”

[BTS FF Freelance] Son of Twilight – (Chapter 1)

sot6

SON OF TWILIGHT (CHAPTER 1)

Title: Son of Twilight

Author : Nanairu

Genre : Romance, Sad, Gloomy

Rating: PG-13

Length: Chaptered

Disclaimer: All the casts are from God except the OC is my imagination and the storyline too. Do not copy or plagiariaze anything from this blog without my permission and take it as your own! I spend day and night to think and write the stories. So appreciate it.

Cast : Sung Hye Hee (OC), V/Kim Taehyung (BTS), Jeon Jungkook (BTS)

Continue reading “[BTS FF Freelance] Son of Twilight – (Chapter 1)”

[BTS FF Freelance] Jungkook and Timberland (Oneshoot)

Untitled-1 copy

[BTS FF FREELANCE] Jungkook and Timberland (Oneshoot)

Jungkook and Timberland

MJ

Jeon Jungkook || Ahn Yui

General

Funny, little bit comedy

Seputar pencarian Jeon Jungkook akan hilangnya sepatu timberland coklat kesayangannya.

Disclaimer : FF ini murni hasil jerih payah saya sendiri. Terinspirasi dari terobsesinya Jungkook sama sepatu timberland yang dipake diberbagai situasi. Don’t bash if you don’t like this. And happy reading~

Continue reading “[BTS FF Freelance] Jungkook and Timberland (Oneshoot)”

[BTS FF Freelance] Card Value – (Chapter 2)

wp-image-526340414(1)

Card Value (Chapter 2)

By : XIII

Jeon Jungkook (BTS), Magnus Saxer (OC)

Chaptered | Life, Brotherhood, Friendship, Sience-fiction |PG-15

Just have OC and the plot

Continue reading “[BTS FF Freelance] Card Value – (Chapter 2)”

[Oneshot] You Know Me Like A Magazine

ir-req-you-know-me-like-a-magazine

Casts Jeon Jungkook [BTS], Kim Taehyung [BTS], Jung Chaeyeon [DIA] Genre School life Length Oneshot Rating PG-15

© 2017, Catstelltales

Poster credit: Art by IRISH @ Poster Channel

.

Continue reading “[Oneshot] You Know Me Like A Magazine”

[BTS FF Freelance] SWEET MEMORIES (Oneshot)

FILE

[BTS FF FREELANCE] SWEET MEMORIES (ONESHOOT)

 

Title : Sweet Memories

Author : @Mifta97_

Cast : Ahn Yui || Jeon Jungkook

Other Cast : Park Jimin

Genre : Friendship, School Life

Rated : G

Lenght : Oneshoot

Summary : Ketika kenangan masa lalu kembali berputar.

Diaclaimer : This story is MINE. Ini adalah ff kedua yang aku post disini. Sebenernya ini pernah aku post di blog pribadi tp karena udah setaun blognya gak keurus dan lupa password jd aku copy trus kirim kesini. jadi kalo ada readers disini yg kebetulan nemu cerita yg sama disuatu(?) blog itu berarti emang punyaku. Cast hanya milik Tuhan dan orang tua mereka. Aku cuma pinjam nama. Don’t be silent rider. Don’t be plagiarism. And happy reading~

Continue reading “[BTS FF Freelance] SWEET MEMORIES (Oneshot)”